Обявеният от БСП вот на недоверие за провал на правителството в областта

...
Обявеният от БСП вот на недоверие за провал на правителството в областта
Коментари Харесай

Възраждане биха отказ на БСП: Не събират нужните подписи за вто...

" Обявеният от БСП вот на съмнение за неуспех на държавното управление в региона националната сигурност и защита провокира необятен публичен интерес. Още с анонсирането на нашето желание получихме увещание от “Възраждане ” и " ИТН ", че ще получим поддръжка, откакто подготвим и обсъдим претекстовете към него. След като разписахме тези претекстове, Има Такъв Народ незабавно и правилно дадоха техните забележки, които бяха нанесени в окончателния вид на претекстовете, получихме и такива от “Възраждане ”. Приехме финален текст, изпратен и утвърден и от двете политически сили, обясни Зафиров. 

По думите му от Има Такъв Народ са съгласни подписите да бъдат импортирани незабавно и да бъде иницииран избор на съмнение към държавното управление. 

 

" От " Възраждане "  получихме отвод с претекстове, че по време на акция не трябва да се прави подобен избор. Само нашите подписи и тези на Има Такъв Народ не са задоволителни да внесем подобен избор ", сподели още Зафиров.

 

Според него “Възраждане ” отхвърлят да дадат нужния брой депутати за осъществяване на избор на съмнение и това слага въпрос за какво в предизборна акция се е провел избор на съмнение поради неуспех в сфера енергетика, а в този момент втори не се осъществя.

 

Депутатът разяснява, че макар гръмко оповестените обещания, в изискванията на една засилваща се геополитическа неустойчивост и припламващи всекидневно спорове в разнообразни елементи на света, рисковете пред страната порастват.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР